Staňte se našimi fanoušky na:

Karbanátky z mletého plecka

Autor receptu: É (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pokrájenou cibuli osmažíme na oleji dozlatova.Mleté maso okořeníme,osolíme,přidáme rozetřený česnek,jednu lžíci ovesných vloček,vejce,cibulku a zahustíme strouhankou.Z hmoty tvoříme mokrou rukou malé karbanátky,které zvolna smažíme na rozpáleném tuku po obou stranách dozlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

piškot |30. září 2014
1+++ Odpovědět
sonizna |21. května 2014
pecka Odpovědět
renda9 |24. dubna 2014
to udělám Odpovědět
bresta|7. dubna 2014
Karboše máme nejraději jen z plecka a kousku bůčku.Přidat ovesné vločky by mne nenapadlo.Vyzkouším Odpovědět
Zdendula|27. března 2014
zajímavé-s těmi vločkami Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!