Staňte se našimi fanoušky na:

Kaviár z kapřích jiker

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kapří jikry zbavíme blanky,osolíme a mícháme tak dlouho,až zbělí.Pak postupně přidáváme olej a citrónovou šťávu a umícháme do hladka.Nakonec vmícháme drobně nasekanou cibuli a pepř a promícháme.Podáváme s chlebem a vařenými vejci.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!