Staňte se našimi fanoušky na:

Kefírové langoše

Autor receptu: bak (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(10 hlasů)
Ohodnotit recept
121× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • na smažení olej
  • podle potřeby marmeláda
  • špetka sůl
  • soda bicarbonová, 2 špetky
  • 2 hrnky mouka polohrubá
  • 1 hrnek kefír

Pracovní postup:

Do mísy dáme mouku, přidáme sůl, sodu, kefír a vypracujeme vláčné těsto. Z těsta odebíráme malé kousky, vytvarujeme na tenkou placku a v rozpáleném oleji smažíme z obou dvou stran dočervena. Potřeme marmeládou a přehneme na polovinu. Langoše můžeme taky plnit zeleninou, kečupem, strouhaným sýrem, atd. Těsto si taky můžeme udělat večer , dát do sáčku do lednice a druhý den smažit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

pecenicko |23. ledna 2014
ukládám si a vyzkouším Odpovědět
kockaviky |11. ledna 2014
ukládám a brzy vyzkouším Odpovědět
Monique |12. prosince 2013
musím zkusit Odpovědět
planeta |23. září 2013
ukládám do oblíbených, 1+ Odpovědět
piskotka |12. září 2013
dobré Odpovědět
i |22. srpna 2013
fajn Odpovědět
oliv |18. srpna 2013
vyzkouším Odpovědět
-1 |29. července 2013
uloženo Odpovědět
-1 |26. července 2013
1*** Odpovědět
janatka |26. července 2013
Dávám zakysanou smetanu nebo jogurt bílý a vařenou bramboru do těsta. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!