Staňte se našimi fanoušky na:

Klasická dršťková polévka

Autor receptu: Zůz (330 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Dršťky nakrájíme na kousky, dáme vařit. Vodu slijeme, dršťky dáme do další studené vody, uvedeme do varu a uvaříme doměkka. Vývar scedíme, dršťky prolijeme studenou vodou, necháme okapat. Na sádle zpěníme nakrájenou cibulku, přidáme mouku a papriku, chvíli osmahneme, zředíme vývarem a vývarem z drštěk a povaříme. Ke konci vaření přidáme pepř, kmín, česnek a majoránku. Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!