Staňte se našimi fanoušky na:

Klepací buchta hrk-hrk

Autor receptu: petra.konfrstova (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
39× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve upečeme piškot ze žloutků, pol.mouky,cukru a sněhu z bílků. Na vychladlý piškot dáme krém, který se skládá ze šlehačky na šlehání(nešlěháme ji), ztužovače šlehačky, vanilkového pudinku(jen prášek) a mandarinkových kompotů včetně nálevu. Všechny tyto suroviny dáme do zavírací misky s víčkem a klepeme, tím vznikne krém. Nakonec posypeme kakaem(sladkým). Mezi krém a kakao můžeme ještě ušlehat šlehačku(já to nedělám, mamka ji tam dává. Dobrou chuť

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |20. června 2013
super Odpovědět
Bohu |17. června 2013
ukládám - prima název :D Odpovědět
dagmar.vrbicka |11. června 2013
dobrotka Odpovědět
T3r3z |4. června 2013
Nejlepší je používat papír na pečení :-) Odpovědět
martinnatr |3. června 2013
super Odpovědět
Georgina |2. června 2013
znám a ukládám Odpovědět
kla4 |2. června 2013
super Odpovědět
petra.stefanova.7 |1. června 2013
zajímavý recept, ráda vyzkouším Odpovědět
eliska.staubertova |23. května 2013
ja ji delam troch jinak,mam jiny korpus a davam velkou plechovku ananasu,je vyborny Odpovědět
maruskaji |15. května 2013
Zkusím. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!