Staňte se našimi fanoušky na:

Klobásky s hroznovým vínem

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Klobásky opečeme na rozpáleném oleji. 2) Cibuli nakrájíme na tenké plátky a přidáme ji ke klobáskám. Až je měkká, přidáme i česnek na plátky. 3) Po chvíli přidáme i fenyklová semínka a hroznové víno. Opékáme 5 minut, poté zastříkneme vinným octem a dusíme. 4) Podáváme s bramborovou kaší nebo s chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
piškot |22. řijna 2014
to jo Odpovědět
objev |9. řijna 2014
Jednoduchá rychlovka neobvyklé chuti. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!