Staňte se našimi fanoušky na:

Kompot z hroznového vína

Autor receptu: Dědeček Hříbeček (507 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Ingredience

  • 1 lžička kyseliny citronové
  • 400 g cukru krystal
  • 1 l vody
  • 1 kg hroznového vína (červeného)
  • 1 kg hroznového vína (bílého)

Pracovní postup:

Opláchnuté a okapané víno oddělíme od stopek (neotrhávejte, ale odstřihujte), kuličky rozdělte do zavařovacích skleniček, do každé přidejte několik hřebíčků. V hrnci svařte vodu s cukrem a kyselinou citronovou, takto připraveným nálevem zalijte hroznové víno, skleničky uzavřete a sterilujte 10-15 minut při 75°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Alma |24. dubna 2014
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!