Staňte se našimi fanoušky na:

Kopřivový špenát - zdravá jarní příloha

Autor receptu: Georgina (161 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
12× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve si povaříme kopřivy, použijeme špičky mladých rostlin. Slijeme a propláchneme studenou vodou, aby nezešedli. Uděláme cibulovou jíšku, kterou naředíme na kašičku a přidáme nasekané kopřivy. Podusíme a dochutíme solí a česnekem podle chuti. Jestli děláte špenát s vajíčkem, můžete ho udělat taky, kopřivy jsou na jaře velmi zdravé a čistí organismus.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |2. června 2013
super nápad!! Odpovědět
petra.stefanova.7 |2. června 2013
vypadá moc dobře Odpovědět
tepito |11. května 2013
děláme Odpovědět
lucie.s.kopecka |10. května 2013
ukládám moc zdravá a dobrá příloha Odpovědět
Lucie10 |10. května 2013
super Odpovědět
Zůz |10. května 2013
Neznám.. Odpovědět
aron|10. května 2013
miluju ho Odpovědět
šupina73|10. května 2013
uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!