Staňte se našimi fanoušky na:

Kotlety s česnekem a pomerančovou šťávou

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kotlety naklepat, na okrajích naříznout a naložit nejlépe přes noc do marinády. Marináda: 2 lžíce oleje, 3 lžíce sójové omáčky, 150 ml pomerančové šťávy, 3 stroužky utřeného česneku, 1/2 lžičky sušené bazalky, vše smíchat. Kotlety vyjmout z marinády a na rozpáleném oleji zprudka opéct z obou stran, zalít zbylou marinádou a podusit, až jsou kotlety měkké. Dochutit solí a pepřem. Podávat s hranolky, kroketami, rýži nebo vařenými brambory a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!