Staňte se našimi fanoušky na:

Králíček na víně a tymiánu

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naporcovaného králíka pokapeme citrónovou šťávou, posypeme pepřem, tymiánem, dobromyslí, zalijeme vínem a dáme alespoň na 2 hodiny do chladu. Všechnu zeleninu nakrájíme nadrobno. Na oleji zpěníme cibuli, vložíme maso a opečeme. Osolíme a přidáme zeleninu, polévkovou kostku, podlijeme trochou vína a pečeme. Když je králík měkký, vyjmeme ho ze šťávy a tu zahustíme kuličkou uhnětenou z másla a mouky a provaříme. Omáčku procedíme, doplníme smetanou, vložíme zpět maso, prohřejeme a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!