Staňte se našimi fanoušky na:

Králičí pečeně na česneku a slanině

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněné a očištěné králičí maso protahneme slaninou potřeme utřrným česnekem se solí.Na pekáčku rozpustíme máslo,přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dáme na pekáček připravené maso a upečeme za stálého podlévání vývarem doměkka.Pak maso vyndáme a vydušenou šťávu zaprášíme moukou a podle potřeby zředíme vývarem.Dobře znovu povaříme a šťávu procedíme na opečeného králíka.Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!