Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na červeném víně s česnekem

Autor receptu: Milena64 (476 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Pro zkušené
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Smísíme ocet a víno s utřeným česnekem. Porce masa opepříme a dáme na 3 hodiny marinovat. Mrkev a celer nakrájíme na kostičky. Spařená, oloupaná a vydlabaná rajčata nakrájíme.Maso vyjmeme, osušíme a opečeme na oleji. Pak osolíme a vyjmeme.Podusíme zeleninu, přilijeme třetinu marinády a krátce povaříme. Vložíme maso, přidáme zbytek marinády a dusíme 90 minut. Potom přidáme bylinky a kapary. Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

evahu |5. ledna 2013
krásné foto Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!