Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na česneku

Autor receptu: orlíček (133 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do kastrolu dejte olej, přidejte stroužky česneku a restujte dozlatova. Omyté porce králíka osolte a přidejte k česneku. Králíka opečte ze všech stran. Králíka posypte tymiánem, rozmarýnem, podlijte vínem a přikryté duste přibližně hodinu. Pokud je potřeba, králíka podlijte během dušení trochou vody.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

roxana-zdena |1. května 2013
Zajímavé, ukládám. Odpovědět
jana.remkova.7 |28. února 2013
Králíka u nás můžeme snad na všechny způsoby. Odpovědět
jitu3ka|31. března 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!