Staňte se našimi fanoušky na:

Králík na rozmarýnu s bílým vínem

Autor receptu: Alice.palice (504 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Králíka rozdělíme na 8 částí, které nasolíme, napepříme.Zahřejeme olej a kousky masa v něm asi 5 minut opékáme.Potom maso podlijeme citronovou šťávou, vývarem a vínem.Jednu snítku rozmarýnu přidáme k masu.Přikryjeme a asi 45 minut dusíme.Asi po půl hodině přidáme čočku a lžíci cukru.Jarní cibulky nakrájíme na proužky a přidáme také k masu.Rozmarýn vyjmeme, omáčku osolíme a opepříme. Pak vše posypeme hrubě mletým pepřem, ozdobíme zbylým rozmarýnem a plátky citronu. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!