Staňte se našimi fanoušky na:

krém z ledových kaštanů

Autor receptu: Radus (12 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do mléka přidáme mouku a uvaříme kaši, do které rozpustíme trošku ztuženého tuku a kaštany. Přikryjeme sáčkem, aby se neudělal škraloup a necháme vychladnout. Máslo vyšleháme s cukrem a postupně přidáváme kaši. Vyšleháme do hladkého krému.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |5. září 2013
dobré Odpovědět
Hanina |30. srpna 2013
to bych si dala Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
to my muzeme Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
vyzkousim Odpovědět
Lucie Dubská |6. srpna 2013
mnamka Odpovědět
pavlinf |6. srpna 2013
ukládám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!