Staňte se našimi fanoušky na:

Krémová polévka hokaido podle Mitsuyo

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na kostky nakrájenou dýni rychle a krátce osmahneme v horkém tuku, zalijeme horkou vodou, přidáme koření a vaříme doměkka. Část vody slijeme (uchováme ji), odstraníme hřebíček a dýni dohladka rozmixujeme. přidáme mléko a podle chuti vývar, uvedeme do varu a krátce provaříme. Podáváme s nasucho opečenými krutony nebo mírně opraženými loupanými dýňovými semínky. na talíři můžeme ještě posypat petrželkou nebo řeřichou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!