Staňte se našimi fanoušky na:

Krekrový tvaroháček

Autor receptu: FOTOrecepty (172 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Krekry rozlámejte nahrubo a pokapejte je mlékem. Změklé máslo, arašídové máslo a polovinu cukru vyšlehejte do pěny a smíchejte ji s krekry. Hmotu upěchujte do dortové formy (18 cm) a dejte chladit. Tvaroh utřete se zbylým cukrem dohladka. Smetanu vyšlehejte a zlehka ji vmíchejte do tvarohu. Ztužovač připravte podle návodu výrobce a vmíchejte ho do tvarohové směsi. Tu nalijte na drobečkový korpus a nechte nejlépe do druhého dne v lednici zatuhnout. Na ztuhlý dort rozložte podle fantazie očištěné ovoce, které můžete ještě potřít dortovým želé.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!