Staňte se našimi fanoušky na:

Krkonošská vepřová játra

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Vepřová játra a vykostěný pečený bůček nakrájíme na kostky a dusíme na sádle.Když jsou játra napůl měkká, přidáme na plátky krájené žampiony, sardelovou pastu, zaprášíme moukou a orestujeme.Játra podlijeme vývarem a dusíme až se tuk oddělí od šťávy.Podle potřeby osolíme a dochutíme. Podáváme s dušenou rýží a nebo s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Annett |14. listopadu 2014
1+++ Odpovědět
petr.helman.5|6. února 2013
No je to bašta Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!