Staňte se našimi fanoušky na:

Krocan pečený s olivami

Autor receptu: pes (240 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Krocana zevnitř i zvenčí osolíme,vnitřek naplníme olivami a zašijeme,zvenčí jej obložíme tenkými plátky slaniny(bůčku),ovážeme a pečeme v předehřáté troubě při 200°C asi 3 hodiny.Při pečení jej poléváme vlastní šťávou nebo vývarem.Podáváme s brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!