Staňte se našimi fanoušky na:

KROKODÝLÍ NEBO KUŘECÍ ŠPÍZY S OMÁČKOU Z KEŠU OŘECHŮ

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1. Kuře či krokodýla osolíme a opepříme, a nakrájíme na nudličky o velikosti 1 x 2 cm. 2. Smícháme všechny suroviny na marinádu a maso do ní dáme nejméně na půl hodiny. 3. Všechny ingredience na omáčku smícháme v malé pánvi – sojovou omáčku, cukr a chilli papričky přidáváme dle chuti. Vaříme na mírném plameni asi 5 minut. 4. Předehřejeme gril. 5. Na špejli napíchneme maso a grilujeme ze všech stran. 6. Podáváme s omáčkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
nevím kede se kupuje krokodýlí maso Odpovědět
sonizna |19. listopadu 2014
Krokodýlí maso jsem zkoušela - docela mi chutnalo. Odpovědět
objev |19. listopadu 2014
ŠPEJLE NA ŠPÍZY NAMOČÍME PŘES NOC DO VODY, ABY SE NA GRILU NEVZNÍTILY. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!