Staňte se našimi fanoušky na:

Krupeto s uzeným

Autor receptu: ladislava.jankovska (121 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do většího hrnce nasypeme kroupy a zalijeme vodou tak, aby byla hladina alespoň 8 cm nad kroupami. Necháme nabobtnat přes noc. Pak přilijeme uzený vývar a vaříme do skoro měkka. Uzená žebírka uvaříme v tlakovém hrnci, obereme, nasekáme nebo umeleme nahrubo. Cibuli usmažíme na oleji do žluta, přidáme uzené, opepříme a necháme minutku spojit chutě. Pak vypneme a přidáme ke kroupám( slitým, pokud bylo třeba). Přidáme česnek utřený se solí a dobře zamícháme. Můžeme zapéct v troubě nebo jíst nezapečené. Zeleninový salát pokrm ještě vylepší.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Fíííra |3. června 2016
1* uloženo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!