Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí maso s pórkem

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rýži vaříme v osolené vodě asi 15-20 minut, maso nakrájíme na kostky, pórek na kolečka. Na velké pánvi s rozpáleným olejem opékáme maso asi 5 minut ze všech stran, pak přidáme pórek a dusíme dál, až je maso měkké. Pak pórek i maso vyndáme a dáme stranou. Zbylý výpek podlijeme vývarem a smetanou, uvedeme do varu, přidáme jíšku (může být instantní) a znovu povaříme. Z rajčete vydlabeme semínka a nakrájíme. Maso s pórkem vrátíme zpátky do omáčky, přidáme rajče a necháme ještě asi 10 minut prohřát. Nakonec osolíme, opepříme a podáváme s dušenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!