Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí burger s mátou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Česnek prolisujeme, mátu nasekáme na jemno a jarní cibulku nakríjíme na úzká kolečka. Vše spolu smícháme. 2) Přidáme maso a prohněteme. Vytvoříme bochánky na burger. 3) Necháme je dvě hodiny odpočinout v lednici. 4) Poté je grilujeme 5 minut z každé strany. 5) Bulky rozkrojíme na půl a z vnitřní strany na chvilku opečeme. 6) Přidáme kečup (nebo omáčku dle chuti), rajčata a ledový salát, maso a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
Annett |12. listopadu 2014
mňam 1++ Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře Odpovědět
objev |26. září 2014
Máta dodá krůtímu burgeru skvělou chuť! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!