Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí kousky v pórku

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Krůtí prso nakrájíme na kousky. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlkolečka. Pórek dobře omyjeme, odkrojíme tmavou část a světlou část nakrájíme na půlkolečka. V pánvi na rozehřátém oleji orestujeme mírně osolené maso s cibulí, dokud není měkké. Poté přidáme pórek, bujón, pepř, mírně podlijeme vodou a krátce povaříme. Dochutíme solí a zahustíme škrobem rozmíchaným v malém množství vody. Krátce povaříme a odstavíme. Podáváme s vařenou rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |11. července 2013
Ukládám, vyzkouším, díky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!