Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí perkelt babičky Aničky

Autor receptu: Makitka (16 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na stejně velké kostky, cibuli nadrobno. V hrnci rozpálíme olej a dáme na něj restovat cibuli. Jakmile trochu zezlátne, posypeme ji lžíci mleté papriky a krátce orestujeme. Přidáme maso smíchané se zbytkem mleté papriky a trochou soli, k masu hned vložíme na kostky nakrájené papriky a rajčata. Vše zalijeme asi 150 ml vody a dusíme. Když je maso a zelenina měkké přidáme smetanu, v níž jsme rozmíchali asi 2 lžíce hladké mouky. Krátce povaříme. Podle chuti můžeme osolit, opepřit.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!