Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí perkelt

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
11× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V rozpáleném tuku osmažíme do zlatova cibuli, přidáme mletou papriku, krůtí maso na kostky a osolíme, dusíme ve vlastní šťávě a později podléváme jen malinko vodou. K téměř měkkému masu přidáme oloupané rajčata a pokrájené papriky. Dusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Victor |31. května 2013
Děkuji ne! Odpovědět
petra.konfrstova |31. května 2013
vyzkouším, díky!! Odpovědět
planeta |22. května 2013
dělávám, moc dobré, doporučuji Odpovědět
roxana-zdena |28. dubna 2013
Vyzkouším :-) Odpovědět
Konato |16. dubna 2013
Dobré. Odpovědět
lucy3 |14. dubna 2013
udělám Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!