Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí řízečky

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Recept pro 6 osob Maso omyjeme, osušíme a rozkrájíme na menší řízečky, které opatrně naklepeme přes mikrotenovou fólii. Osolíme a opepříme. Kukuřičné lupínky rozdrtíme válečkem. Z rozšlehaných vajec, mouky a vína vymícháme hustší těstíčko, do kterého vmícháme lupínky. V této směsi namáčíme řízečky a smažíme je z obou stran dozlatova. Necháme trolchu zchladnout a podáváme na listech salátu s ředkvičkami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Georgina |5. ledna 2013
krůtí můžu Odpovědět
Uzzi1 |1. ledna 2013
dobré, dělám tak i vepřové řízky Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!