Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí řízky v omeletě

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané maso osolíme, opepříme a poprášíme paprikou. Rozehřejeme tuk, řízky zprudka osmahneme, dáme do kastrolu, podlijeme vodou a zakryté dusíme do měkka. Cibuli nakrájíme na drobno a opražíme ji ve výpeku, přidáme žampiony, sůl, trochu vody a chvíli dusíme. Vejce rozšleháme se 3 lžícemi vody a špetkou soli, usmažíme větší omelety, do každé dáme maso, na ně žampiony a přehneme ji. Podáváme s hranolky a zeleninovou přílohou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!