Staňte se našimi fanoušky na:

Krůtí roláda plněná zeleninou

Autor receptu: JanaB (518 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si připravíme náplň. Na lžíci másla uděláme řídká osolená a opepřená vejce. Do odstavených vmícháme mraženou zeleninu. Plát masa dobře naklepeme, osolíme a potřeme hořčicí. Plát ze 2/3 potřeme náplní a na ní dáme proužky kapie. Stočíme do rolády a zpevníme nití. Celer a mrkev nastrouháme na hrubo. Oloupanou a na drobno nakrájenou cibuli osmažíme v tlakovém hrnci do sklovita. Přidáme nastrouhanou zeleninu, orestujeme jí, vložíme roládu a polijeme jí horkou vodou - asi 300 ml. Přidáme hořčici, nakrájenou kapii a bujón. Hrnec uzavřeme a dusíme asi 30 minut - do měkka. Měkkou roládu vyjmeme, odstraníme niť a později nakrájíme na plátky. Šťávu se zeleninou rozmixujeme ponorným mixérem a zahustíme moukou rozmíchanou ve studeném mléce. Dle chuti můžeme dosolit. Roládu nakrájíme na silnější plátky, dáme na talíř, doplníme knedlíky, omáčkou a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

daramacho |4. září 2013
dobrota Odpovědět
tepito |4. září 2013
zkusím Odpovědět
jobovab |4. září 2013
chutné Odpovědět
wieruska |3. září 2013
dobré Odpovědět
piskotka |3. září 2013
hezké Odpovědět
pes |3. září 2013
za vše po 1* Odpovědět
Rentiér1946 |3. září 2013
1+1+1+1+ :-))) a za foto aspoň ten plusový bod. Odpovědět
sarka.tuslova |3. září 2013
vyzkouším Odpovědět
Lenny |3. září 2013
mnamozní a mimochodem nechápu,proč byly u fotky mínusové body,nějak se poslední dobou to objevuje u fotek často Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!