Staňte se našimi fanoušky na:

Luxusní paštika z kachních jatýrek s pomerančovou marmeládou a kůrou

Autor receptu: Ivulinda(Ivka) (100 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na dvou PL másla opečeme cibuli a česnek. Přidáme kachní játra - tak, aby zůstala uvnitř růžová, ale aby nebyla syrová. Směs rozmixujeme, přidáme zbylé máslo, smetanu, sůl, pepř a znovu promixujeme. Přidáme jemně nasekanou slaninu a pomerančovou marmeládu. Promícháme vidličkou, dáme do misky, zakryjeme alobalem a necháme ztuhnout v ledničce. Nejlépe chutná s chipsy z toustového chleba. /Toustový chleba rozválíme, zbavíme kůrek a dáme ho na chvíli zapéci pod gril do křupava/. Krájíme jej pak na půlky a mažeme paštikou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |31. května 2013
Moc hezké :) Odpovědět
Konato |19. května 2013
Luxus opravdu, je to delikatesa. Odpovědět
Šuldeska |18. května 2013
Fakt luxusní. Odpovědět
olma |21. dubna 2013
to bude dobrota Odpovědět
fionka |9. dubna 2013
já Vás přihlásím do prostřeno Odpovědět
Esmé |7. dubna 2013
sbíhají se na to sliny :-) Odpovědět
Ivulinda(Ivka) |5. dubna 2013
díky, je to lahůdka, musím udělat opáčko Odpovědět
Konato |5. dubna 2013
Úžasné. Odpovědět
Lucie10 |20. března 2013
Ukládám na vyzkoušení Odpovědět
slava |16. března 2013
taky zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!