Staňte se našimi fanoušky na:

Lasagne po moravsku

Autor receptu: zimolka (250 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Na oleji osmahneme cibuli nakrájenou na kostičky a nahrubo nastrouhanou mrkev, přidáme mleté maso, propečeme, dále protlak, osolíme, opepříme, okořeníme bazalkou.Z másla a mouky usmažíme světlou jíšku, kterou podlijeme vodou s masoxem a krátce povaříme do zhoustnutí, pak ji rozředíme mlékem a dobře rozmícháme, osolíme (asi 1 kávová lžička). Do máslem vytřené zapékací misky dáme bešamel, lasagne ,maso a opakujeme asi ve třech vrstvách. Nahoře bude bešamel a nastrouhaný tvrdý sýr. Lasagne upečeme dozlatova v troubě při 200 stupních.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!