Staňte se našimi fanoušky na:

Letní polévka z čerstvé zeleniny

Autor receptu: Maty (520 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jablko, okurky, ředkvičky, případně další zeleninu, co máte právě po ruce, nakrájejte na tenké hranolky, přidejte sůl, hořčici, jemně posekanou pažitku a kopr. Pro vylepšení můžete přidat lžičku koření tzatziky a utřený česnek. Zalijte to studeným kefírem a podávejte se lžičkou kysané smetany. V mimořádně teplé letní dny hoďte do polévky kousky ledu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

slu |7. června 2014
zajímavé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!