Staňte se našimi fanoušky na:

Lín na slanině

Autor receptu: Rentiér1946 (547 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Troubu rozpálíme na 180°C. Vykuchané a očištěné líny zevně i uvnitř pokapeme citronovou šťávou a osolíme. Do břišní dutiny vložíme několik snítek petrželky. Každou rybu obalíme plátkem slaniny a rozložíme je do zapékací mísy vymazané máslem. Kousky zbylého másla rozdělíme na povrch ryb a v troubě je 30 minut pečeme do křupava. Líny podáváme na nahřátých talířích se zeleninovým salátem. Dle chuti, můžeme dát více plátků slaniny.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

wieruska |29. července 2013
chutné Odpovědět
milmach |28. července 2013
dobré Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!