Staňte se našimi fanoušky na:

Listové koláčky s ananasem - bio

Autor receptu: Alpenrose (509 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Pláty těsta rozložíme a necháme povolit, pudink smícháme se 2 lžícemi mléka a lžící cukru. Zbylé mléko a 20g kokosu krátce povaříme a stáhneme z plotny, přidáme rozmíchaný pudink a ještě jednou krátce povaříme. Směs přikryjeme fólií a necháme vychladnout. Mezitím necháme okapat ananas, žloutek rozkvedláme se lžící smetany. Pláty těsta příčně rozpůlíme na čtverce a v protilehlých stranách nařízneme asi 1 cm od okraje (do rámečku), zkroutíme ho a potřeme bílkem. Do středu jednotlivých kousků rozdělíme pudinkovou směs a ananas, okraje koláčků potřeme rozkvedlaným žloutkem a posypeme zbylým kokosem. Pak dáme koláčky na plech s pečícím papírem a v hodně vyhřáté troubě pečeme při vyšší teplotě asi 15 minut, necháme vychladnout. Čokoládu nasekáme a necháme ji v mikrotenovém sáčku a v horké lázni rozpustit. Ze sáčku odstřihneme růžek a koláčky postříkáme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

kyschu |12. března 2016
libí se mi, jak je těsto poskládané Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!