Staňte se našimi fanoušky na:

Losos se švestkovou omáčkou

Autor receptu: Vlasta78 (82 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
14× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Lososa osolíme, opepříme a zakapeme čerstvou citrónovou šťávou. V pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje a porce ryby opečeme z obou stran. Vyjmeme a uchováme teplé.Do pánve přidáme povidla, zalijeme smetanou, dobře promícháme a necháme na mírné teplotě zredukovat.Porce ryby zčásti přelijeme švestkovou omáčkou, ozdobíme plátkem citrónu a ihned podáváme.Nejlepší s vařenými brambory s máslem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Gabrielle |20. června 2013
Mňam, recept dávám do oblíbených :) Odpovědět
sarka.tuslova |11. května 2013
Zajímávé, ráda vyzkouším Odpovědět
eviti |11. května 2013
luxusní recept pro nějakou slavn.příležitost Odpovědět
laetti |11. května 2013
dobrůtka Odpovědět
Zůz |10. května 2013
líbí se mi! Odpovědět
zajdixs |10. května 2013
super recept Odpovědět
simm |10. května 2013
Možná vyzkouším. :-) Odpovědět
darina.studenkova.5 |10. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!