Staňte se našimi fanoušky na:

Losos smažený na másle

Autor receptu: Penelope (153 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Filet z lososa pokapeme citrónovou šťávou, jemně ho osolíme a poté jej necháme zhruba na třicet minut odpočinout v ledničce. Po vytažení z ledničky lososa obalíme v hladké mouce a na rozehřáté pánvi s máslem budeme lososa smažit z každé strany tři minuty. Během smažení můžeme na lososa přidat i trochu kmínu. Hotového lososa podáváme s bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lenny |8. září 2013
mnamka Odpovědět
Šuldeska |7. září 2013
Výborné - také dělám. Odpovědět
Fazolka007|10. září 2013
Dobrota Odpovědět
Paříž|10. září 2013
uloženo! :-) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!