Staňte se našimi fanoušky na:

Pan-amb-oli

Autor receptu: adriana.kohutova (15 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 10 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Bagetu rozkrojíme a tlakem na ni přimáčkneme a "rozetřeme" rozkrojené rajče tak, aby nám zůstala v ruce jenom slupka. (Proto je důležité, aby rajče bylo opravdu hodně měkké, s tvrdým to tak nejde). Mírně osolíme a zakapeme více či méně (dle chuti) olivovým olejem. Tuto dobrotu jsem si dovezla z Mallorky a můžu se po ní utlouct.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

PetulkaH |14. června 2013
mnam,brzy udělám Odpovědět
miuka |27. května 2013
prima rychlovka :-) Odpovědět
Uzzi1 |19. května 2013
vyzkouším Odpovědět
junkie09 |16. května 2013
mňam Odpovědět
miuka |16. května 2013
neznám, ale super tip na lehkou letní večeři Odpovědět
laetti |14. května 2013
zajímavé :-) Odpovědět
A |14. května 2013
slyším poprvé Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!