Staňte se našimi fanoušky na:

Paprikové lusky s houbami, masem a rýží

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Maso nakrájíme na menší kousky a dusíme na polovině másla s pokrájenou cibulí doměkka. Když šťáva vysmahne, zaprášíme ji moukou a rozvaříme. Pak přidáme polovinu podušených žampionů, dušenou rýži, podušeným masem a touto směsí naplníme papriky. Pak je vložíme do ohnivzdorné mísy, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Potom je zalijeme smetanou se žloutky a posypeme zbytkem hub.Povrch posypeme strouhaným sýrem. Podáváme s chlebem nebo vařenými bramborami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!