Staňte se našimi fanoušky na:

Pařížský krém

Autor receptu: dagmar.vrbicka (19 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Uvaříme mléko a kakao a necháme vychladit.Uděláme si krém.Ušleháme máslo,žloutky,vanilk.cukr a moučk.cukr. Do krému přidáme vychladlou hmotu a dobře rozmícháme. Můžeme použít na dorty,rolády i věnečky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Aggie|9. června 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!