Staňte se našimi fanoušky na:

PAŘÍŽSKÁ ŠLEHAČKA.

Autor receptu: j/j/j (10 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
2× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Do smetany na šlehání přidáme nastrouhanou čokoládu,cukr a důkladně rozmícháme-ale nešleháme.Za stálého míchání přivedeme k varu,odstavíme a necháme v chladničce do druhého dne,kdy pařížskou šlehačku ušleháme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!