Staňte se našimi fanoušky na:

Patlala Matlala

Autor receptu: Semyaza (39 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
24× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Den (nejlépe 2 dny) předem naložíme maso a žampiony do marinády (pivo, vajíčko, olej, koření) a necháme v lednici odležet. V den pečení si předehřejeme troubu na 180stupňů a do pekáče vložíme brambory, mezitím na pánvi opečeme maso z obou stran a pak přidáme marinádu a žampiony. Brambory posypeme kořením a bylinkami a vložíme maso. Přikryjeme alobalem a pečeme až do změknutí masa (cca 2hodiny) Před dopečením sundáme alobal, aby maso získalo kurku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Lucinka |10. července 2013
Skvělý název,určitě zkusím :) Odpovědět
cvrcek |20. června 2013
zkusím :-) Odpovědět
water |23. května 2013
vtipný název, zkusím :-)) Odpovědět
Uzzi1 |23. května 2013
pěkný recept Odpovědět
katy9 |22. května 2013
vyzkouším Odpovědět
lucie.l.farova |22. května 2013
dobrý nápad:-) Odpovědět
petra.konfrstova |22. května 2013
vypadá to moc pěkně, díky za recept!!! Odpovědět
gwendy |22. května 2013
Nafocený průběh vaření je pěkný Odpovědět
najkuchtickalenka |22. května 2013
velmi pekne, urcite vyskusam :) Odpovědět
eviti |22. května 2013
vtipný název :)upoutá pozornost Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!