Staňte se našimi fanoušky na:

Pečeně v krustě

Autor receptu: JIHOR (462 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Pečeni osolte, opepřete a potřete olejem, pak na rozpálené pánvi maso opečte ze všech stran. Vyndejte a nechte v teple odpočinout.
  2. Na másle zpěňte nakrájený pórek a restujte doměkka. Osolte a přidejte česnek, dál restujte. Sundejte z plotny, vmíchejte strouhaný pecorino a sekaný rozmarýn, osolte a opepřete.
  3. Opečené maso potřete speciální hořčicí (může to být i ostrá thoma hořčice nebo ruská či anglická hořčice) a rozetřete na něj pórkovou směs. Pečte 1,5 - 2 hodiny na 190°C, pak vyndejte a nechte asi 10 minut odpočinout zakryté poklicí.

Něco navíc:

K pečeni jsou dobré brambory a salát.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!