Staňte se našimi fanoušky na:

Pečené králičí stehýnko se špenátem

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Stehna osolíme a opepříme z každé strany. Každé stehno obalíme ve dvou plátcích slaniny a zprudka opečeme na pánvi. Dáme do zapékací mísy. 2) Do výpeku nalejeme vývar. Chvilku povaříme a pak nalijeme do zapékací mísy k masu. 3) Přidáme bobkové listy, přikryjeme a pečeme asi hodinu až hodinu a půl na 160 °C - poléváme výpekem, v případě potřeby dolijeme vývar. Posledních 15 minut pečeme odklopené. 4) Šalotku nakrájíme najemno, česnek a špenát omyjeme a necháme okapat. 5) Šalotku osmahneme na oleji, přidáme česnek a špenát a necháme 5 minut zavadnout. Přidáme sůl a pepř. Podáváme společně s masem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |9. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Králíka taky můžu. Odpovědět
sonizna |1. srpna 2014
Medvědí česnek seženete v přírodě nebo na farmářských trzích. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!