Staňte se našimi fanoušky na:

Pecene ratatouille

Autor receptu: jana.kucerkova.1 (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Zeleninu ocistime a omyjeme. Brambory a rajcata rozpulime, cukety a lilek nakrajime na kolecka. Papriku pokrajime na prouzky a cibuli na spaliky. Troubu rozpalime na 200 stupnu. Plech vylozime pecicim papirem a vyrovname na nej zeleninu. Osolime ji a opeprime. Olej smichame s provensalskym korenim a zeleninu jim pokapeme. Prikryjeme alobalem a peceme asi 30 minut. Oloupeme salotku a nasekame ji. Tvaroh utreme se smetanou, pridame salotku, ochutime a vmichame petrzelku.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!