Staňte se našimi fanoušky na:

Perníkový srnčí hřbet

Autor receptu: maka (235 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozpuštěný med smícháme s mlékem, žloutkem a přidáme do mouky, kterou jsme prosáli s práškem a cukrem. Těsto dáme do dobře tukem vymazané a vysypané formy na srnčí hřbet a pečeme asi 40 minut. Můžeme polít citronovou polevou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

|27. května 2013
dobrý nápad Odpovědět
ehm |25. května 2013
anooo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!