Staňte se našimi fanoušky na:

Perkelt vepřový

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
31× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V rozpáleném tuku osmažíme do zlatova cibuli, přidáme mletou papriku, vepřovou plec na kostky a osolíme, dusíme ve vlastní šťávě a později podléváme jen malinko vodou. K téměř měkkému masu přidáme oloupaná rajčata a pokrájené papriky. Dusíme do měkka.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

david.kruml.1 |15. července 2013
není to moje foto ale vypadá to na špecle Odpovědět
Iness |14. července 2013
Vypadá to skvěle ! S čím jsi to podával? Šťouchané brambory? Odpovědět
Gabrielle |11. července 2013
inspirace Odpovědět
piskotka |4. července 2013
vyzkouším Odpovědět
macik |22. června 2013
zkusim Odpovědět
Januse |20. června 2013
výborné Odpovědět
Lenny |12. června 2013
to je u nás oblíbené Odpovědět
roxana-zdena |30. dubna 2013
Vypadá to dobře, zkusím-) Odpovědět
lucy3 |14. dubna 2013
vyzkouším Odpovědět
lenka.ctvrteckova1|19. ledna 2014
inspirace vypada skvěle Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!