Staňte se našimi fanoušky na:

Pikatní játra z vrchů

Autor receptu: Victor (652 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Odblaněná játra nakrájíme na silnější řízky,obráceným nožem lehce naklepeme,potřeme hořčicí a obalíme v mouce.Na trošku sádla vložíme na plátky nakrájenou slaninu,a když začne pouštět,ztlumíme oheň a přidáme játra.Po chvíli přidáme na kolečka nakrájenou cibuli,rajčata a na proužky pokrájenou papriku,zakryjeme poklicí a dusíme-občas játra obrátíme,aby zůstala rovná.Hotová játra dáme na ohřátý talíř,opepříme,osolíme,zalijeme šťávou a výpečky ze zeleniny. Příloha,chléb,brambory.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!