Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní červené filé

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

V kastrole osmahneme na kostičky slaninu a nakrájenou cibuli. Přidáme plátky filé, zalijeme vínem a dusíme na mírném plameni doměkka. Část přecezené šťávy pak svaříme s rajčatovým protlakem, nastrouhanými ředkvičkami a moukou. Rybí filé podáváme zalité touto omáčkou a posypané strouhaným sýrem. Vhodnou přílohou jsou špagety.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!