Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní srnčí řízky s křenem

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
8× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Maso naklepeme,lehce osolíme,pokapeme sójovou omáčkou a potřeme hořčicí.Běžným způsobem obalíme v trojobalu a zvolna usmažíme na oleji.Hotové řízky přendáme do pekáčku,posypeme křenem sýrem a v troubě rychle zapečeme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |27. prosince 2013
ukládám Odpovědět
dagmar.vrbicka |8. června 2013
zajímavé Odpovědět
david.kruml.1 |8. prosince 2012
zkuste ještě maso lehounce posypat drceným jalovcem je to světové Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!