Staňte se našimi fanoušky na:

Pikantní vepřová žebírka

Autor receptu: Uzzi1 (356 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Připravíme si marinádu z drobně nasekané cibule a ostatních přísad, žebírka marinádou potřeme a necháme alespoň dvě hodiny v lednici odležet, nejlepší je žebírka si naložit den předem. Pak je vložíme do pekáče a pečeme na 180 stupňů přibližně 1 hodinu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Konato |12. dubna 2013
Dobrota. Odpovědět
Jan |12. dubna 2013
Ale děvčata, nedohadujte se přece o ho..., žebírka jsou výborná, vyzkoušel jsem je a mohu vřele doporučit. Šárko, díky ! :-) Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
Ano, podle rozpisu se to dá pochopit snadno a dvacet už mi bylo, zřejmě jsem pochopila vkládání popisu (podle bývalého serveru, kde to vyžadovali) nevěděla, že zde to jde. Tam stačilo nenapsat, že použijeme trivialitu jako sůl v popise, ač v surovinách byla a neschválili to. Odpovědět
Aidel |10. března 2013
Masooo :D Odpovědět
Iness |10. března 2013
V popisu není třeba delšího rozepsání. Pochopí i začátečník :-). Odpovědět
Uzzi1 |10. března 2013
Zdena Roxana Dolská: Proč laxně? Množství surovin mám uvedeno, kromě žebírek patří vše do marinády, myslím, že tedy není třeba rozepisovat přidání každé položky jednotlivě za sebou. Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
Ale strašně se těším na grilování venku.... Odpovědět
roxana-zdena |10. března 2013
Laxně popsaný postup, ale jsou dobrá! Odpovědět
biglol |9. března 2013
to musí být bašta! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!